Döntetlent játszott a PMFC

Gól nélkül is szerzett 1 pontot a PMFC.
 
 

Döntetlent játszott a PMFC

Gól nélkül is szerzett 1 pontot a PMFC.
 
 
 
 
 

Döntetlent játszott a PMFC

Gól nélkül is szerzett 1 pontot a PMFC.

Hódmezővásárhely - PMFC 1-1 (0-1)

Hódmezővásárhely, jv.: Csonka Bence

PMFC: Gábor - Bodor (Bata), Erőss, Károly, Koller, Kónya D., Kónya K., Krapecz, Rácz Á. (Takács), Turi (Frank), Varga. Edző: Márton Gábor

Gólszerzők: Pataki Zsolt, Tóth Imre (öngól)

Korábban írtuk:

Tavaly ősszel nehezen, egy góllal gyűrte le a PMFC a Hódmezővásárhelyt hazai pályán. A piros-feketéknek ez alapján nem lesz könnyű dolguk vasárnap idegenben, ám Márton Gábor szerint ez már nem az őszi PMFC: azóta sokat léptek előre.

Játszottak nagyon jól, és kevésbé jól sikerült felkészülési meccseket is Koller Krisztiánék: az élvonalbeli Paksot például kis híján megverték, legyőzték a Kozármislenyt, a horvát Pozsega azonban kifogott rajtuk a bajnoki rajt előtti főpróbán. A szurkolók kicsit elkenődtek a látottak miatt, s hangot is adtak elégedetlenségüknek, pedig láthatták, a szakmai stáb már a hétvégi mérkőzésre is figyelt, lekapta a pályáról a kulcsjátékosokat.

– Összességében rendben volt a felkészülésünk, a kapott gólokkal viszont nem vagyok elégedett – mondta Márton Gábor, a PMFC vezetőedzője. – Sajnos nagyon sok volt a bokasérülés, kemény a műfüves pálya.

A hétvégén azonban már nem műfüvesen kell domborítani: az ötödik helyezett Hódmezővásárhely otthonában lépnek pályára a piros-feketék. Ősszel, a második fordulóban nehezen nyert a PMFC, Havasi Dániel gólja kellett a győzelemhez – ez alapján rázós meccsre számíthatnak a vendégek.

– Valóban nehéz meccs volt: azért, mert nem rúgtuk be a helyzeteinket. Aztán volt egy olyan kiállítás, ami miatt a lelátón is sokan felpattantak. De azt kell mondjam, ez már nem az a PMFC. Azóta sokat léptünk előre mind játékban, mind eredményességben, mind magabiztosságban. Ne feledjük, akkor a játékosok hetvenöt–nyolcvan százalékának új volt ez az osztály. Idő kellett ahhoz, hogy megszokják ezt a ritmust.

Sajnos a pécsiek kerete nem teljes, Márton Gábor nem számíthat mindenkire. Sólyom Csaba térde rakoncátlankodik, ő nem állhat a gólvonalra, Erőss Csabát műtik, Bata Kristóf pedig sokat hagyott ki betegsége miatt. Fellai József és Kónya Dávid pályára lépése kérdéses, előbbi a bokájával bajlódik, utóbbinak a combizma fáj.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.