Komló: vereség otthon

3-1-re kapott ki a Komló hazai pályán.
 
 

Komló: vereség otthon

3-1-re kapott ki a Komló hazai pályán.
 
 
 
 
 

Komló: vereség otthon

3-1-re kapott ki a Komló hazai pályán.

Gyorsan szeretnél értesülni a Baranyaifoci híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Komló-Szekszárd 1-3 (0-1)

Komló, jv.: Kovács J. Zoltán

Komló: Gáspár - Biró, Bolboaca, Bölcsföldi (Mészáros), Farkas, Ferencz, Habi, Németh. Rein (Horváth), Szentes, Tukerics (Boboac S.)

Gólszerzők: Habi ill. Lékó, Havasi, Fejes

Vereséggel kezdte a tavaszt a Komlói Bányász NB III.-as labdarúgócsapata, Bolboaca Augustin együttese hazai pályán kapott ki a Szekszárdtól.

A meccs 7-8 perc késéssel kezdődött, ugyanis a csapatok kivonulása előtt a játékvezető a két csapatkapitánnyal felmérte a pálya állapotát, ami egyébként szabad szemmel is egyértelmű volt, hogy pocsék. Néhol visszapattant a gyepről a leejtett labda, sok helyen azonban megült a vízben, az már a „teszt” alatt is egyértelműen látszott, hogy a lapos passzoknak ezen a meccsen nem lesz létjogosultsága. Úgy is tűnt, hogy Komlón aligha rendeznek ma bajnokit, azonban a meccs játékvezetője úgy határozott, hogy elkezdődhet a találkozó. Amikor a csapatkapitányokkal egyeztetett, elcsíptük ahogy ép úgy fogalmaz, „Igaz, hogy közel sem ideális a pálya állapota, de nem annyira alkalmatlan ez a játékra”.

Nos, a körülményekhez nehezebben alkalmazkodtak a hazaiak, ugyanis a Szekszárd már a 10. percben megszerezte a vezetést, amit aztán a szünet meg is őrzött. A második félidőben is a vendégek akarata érvényesült, amit újabb gólokkal támasztott alá a korábban épp Komlón dolgozó Varga Balázs csapata.

Ugyan 0-3 után a baranyaiak a meccs legvégén még szépíteni tudtak, de ennyi volt számukra a maximum a szezonnyitón.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.