Ötöt rúgott Koller

Koller Krisztián nem aprózta el, 5 gólt rúgott a Dabasnak.
 
 

Ötöt rúgott Koller

Koller Krisztián nem aprózta el, 5 gólt rúgott a Dabasnak.
 
 
 
 
 

Ötöt rúgott Koller

Koller Krisztián nem aprózta el, 5 gólt rúgott a Dabasnak.

Gyorsan szeretnél értesülni a Baranyaifoci híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Dabas-Gyón–PMFC 0-10 (0-4)

Labdarúgó NB III., Közép-csoport, 15. forduló.

PMFC: Gábor P. – Kónya K., Fellai, Krapecz, Varga – Koller, Turi (Horvát, 50.) – Kónya D., Bata, Károly B. (Grabarics, 73.) – Bodor (Hleba, 68.). Vezetőedző: Márton Gábor.

Gólszerzők: Koller (16., 71., 77. – büntetőből, 87., 89.), Bodor (20.), Bata (28.), Kónya D. (42., 57.), Károly B. (60.).

(Érdekesség, hogy a bama.hu információ szerint Bata Kristóf rúgta a 89. percben a gólt, , míg az MLSZ nyilvántartása szerint azt Koller Krisztián szerezte.)

Hiába, ősz van, úgy potyognak a gólok, mint a falevél, jegyezte meg az egyik hozzászóló a kora délutáni mérkőzés kapcsán. Valóban, a Dabas-Gyón–PMFC bajnokin szokatlanul sűrűn landolt a hálóban a labda – s bizony a pécsi drukkerek szívének jólesett, hogy mindannyiszor a hazai kapuban kötött ki. Márton Gábor együttese már az első félidőben nagy előnyre tett szert, hiszen 4-0-ra vezetett negyvenöt perc után, s szünetet követően nem lassított. Jöttek a további gólok a piros-feketéktől, akik végül tízzel verték a Dabas-Gyónt. Ilyesmire senki sem számított, a hazaiak ugyanis nem a tabella alján álltak, hanem középcsapatnak nevezhetjük őket – most viszont alapos verést kaptak.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.